Home

Isorex is een groot- & detailhandel in isolatie- en PVC-producten.

 
De stichter Eugeen Mornie, was architect, wat een perfecte aanvulling vormde voor het geven van professioneel advies op gebied van woningisolatie. In 1985 vervoegde de jongste zoon Jean-Jacques Mornie het bedrijf als aankoper, en is sinds 2000 zaakvoerder.
 
Het bedrijfslogo wijst op het zich beschermend terugtrekken van de schildpad in haar schild tegen alle weersomstandigheden, en vormt zo de link naar een optimaal geïsoleerde woning. De ligging van Isorex is strategisch gekozen. Het ligt vakbij het station van Gavere-Asper en dichtbij de expresweg N60 Ronse-Gent.
 
Om naambekendheid te verwerven heeft Isorex voor de sport gekozen, vooral de wielersport droeg de stichter een warm hart toe en reeds geruime tijd vindt men het Isorexlogo op wieleruitrustingen, voetbalvelden en nu ook op handbalshorts en volleyshirts.
 

Belangrijke nota ivm onze tarieven 2017

Door de forse aangekondigde prijsstijgingen van onze leveranciers is het onmogelijk om alle tarieven momenteel up-to-date te houden.

Gelieve er rekening mee te houden dat onze prijslijsten tot nader order niet correct zijn en zich te wenden tot onze binnendienst indien u specifieke prijzen wenst te hebben.

Dank voor uw begrip.

 

(1221)
Lees meer...

Isorex sprl | Stationsstraat 190, 9890 Gavere | t +32 9 389 62 10 | f +32 9 389 62 10 | info@isorex.com